HAZIRLANIŞI
Natürel, kavrulmuş veya beyazlatılmış iç fındık, tekniğine uygun biçimde daha küçük parçalara bölünerek / kıyılarak hazırlanır. Üründeki zar oranı ve rutubeti istenilen seviyede ayarlanır.
EBATLAR
0 - 4 mm, 1 - 3 mm, 2 - 4 mm, 3 - 5 mm, 4 - 8 mm, 5 - 11 mm, 7 - 11 mm, 0 - 10 mm veya 0 - 12 mm arasında istenilen aralıklarda hazırlanır.
KULLANIM ALANLARI
Dondurma , çikolata, bisküvi ve pastacılık sektörlerinde kullanılır.
PAKETLEME
25 kg, 50 kg, 80 kg jüt / naylon çuvallarda, 25 kg, 50 kg kraft torbalarda, 5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf , renkli veya alüminyum vakum poşetlerde, karton kutu içerisinde veya kartonsuz şekilde palet üzerinde, 500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük torbalarda.