Fındık Unu

Fındık Unu

HAZIRLANIŞI
Natürel, kavrulmuş veya beyazlatılmış iç fındık tekniğine uygun biçimde istenilen kalınlık seviyesinde öğütülmesiyle hazırlanır. Üründeki zar oranı ve rutubet istenilen seviyede ayarlanır.

EBATLAR
0 - 1,5 mm, 0 - 2 mm, 1 - 3 mm ebatlarında hazırlanır.

KULLANIM ALANLARI
Krema, bisküvi, pastacılık ve unlu mamullerde kullanılır.

PAKETLEME
25 kg, 50 kg, 80 kg jüt / naylon çuvallarda, 25 kg, 50 kg kraft torbalarda, 5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf, renkli veya alüminyum vakum poşetlerde, karton kutu içerisinde veya kartonsuz şekilde palet üzerinde, 500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük torbalarda25 kg, 50 kg ve 80 kg jüt çuvallarda.



DİĞER ÜRÜNLER