Beyazlatılmış İç Fındık

Beyazlatılmış İç Fındık

HAZIRLANIŞI
Isıl işleminden geçirilen natürel iç fındığın, dışındaki zarının soyularak % 5 ve altı zarlı hale getirilmesi, rutubetinin % 4-5 aralığında istenilen seviyeye çekilmesiyle hazırlanır.

EBATLAR
9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm, 15 mm + veya 9 mm - 16 mm arasında tekli/çoklu istenilen ebatlarda hazırlanır.

KULLANIM ALANLARI
Çikolata, şekerleme ve pastacılık sektörlerinde kullanılır. Aynı zamanda çerez olarak tüketilir.

PAKETLEME
25 kg, 50 kg, 80 kg jüt / naylon çuvallarda, 25 kg, 50 kg kraft torbalarda, 5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf , renkli veya alüminyum vakum poşetlerde, karton kutu içerisinde veya kartonsuz şekilde palet üzerinde, 500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük torbalarda.



DİĞER ÜRÜNLER